Aktuality
Oceňovaný kuchař přichystal zaměstnancům FN Olomouc veganský čočkový dhál
Že i čistě veganské menu může být nejen vizuálně atraktivní, ale hlavně velmi chutné, se mohli minulý týden přesvědčit zaměstnanci Fakultní nemocnice Olomouc.
PřečístSeminář představil moderní trendy ve výživě
Alternativní směry ve výživě a také některé mýty, které lidské stravování provázejí, představil seminář Oddělení léčebné výživy FN Olomouc.
PřečístNový pavilon G poskytne zázemí alergologii, infektologii i prostory pro výuku
Nová budova označená písmenem G začne v létě letošního roku sloužit klientům i zaměstnancům Fakultní nemocnice Olomouc.
PřečístRevoluci ve stravování pro pacienty s polykacími problémy by mohlo přinést nové zahušťovadlo
PřečístJaké jsou zásady zdravé výživy pro pacienty s mnohočetným myelomem?
Prezentace nutriční terapeutky Mgr. Jany Křivánkové se stala podkladem pro článek v Bulletinu Klubu pacientů mnohočetný myelom.
PřečístZázračná pilulka na redukci hmotnosti neexistuje, uvádí nutriční terapeutka Marie Kohutová
ZHUBNOUT - jedno z nejčastějších novoročních předsevzetí. Kudy vede cesta k úspěchu? "Člověk musí hlavně CHTÍT zhubnout, být trpělivý a upravit si jídelníček a životní styl trvale," říká mimo jiné v rozhovoru pro Český rozhlas Olomouc vedoucí Oddělení léčebné výživy olomoucké Fakultní nemocnice Marie Kohutová.
PřečístVánoce voní areálem nemocnice. V kuchyni připravili vánoční menu pro zaměstnance
PřečístPřed Štědrým dnem zaměstnanci ochutnají nejlépe hodnocená jídla a čeká je tradiční vánoční menu
S anketou, v níž zaměstnanci mohli hodnotit obědy, se při příležitosti vánočních svátků rozloučí stravovací provoz Fakultní nemocnice Olomouc. Jídla, která obdržela nejvíc pětihvězdičkových hodnocení, se v předvánočním týdnu objeví v nabídce. Strávníci se kromě toho jako již tradičně mohou těšit na speciální vánoční menu.
Přečíst