Aktuality
Veganská strava může být prevencí civilizačních onemocnění, ale není vhodná pro všechny
PřečístPřemek Forejt „vyvařil“ rekord v nemocniční jídelně. Jeho kuře na paprice si objednalo 3113 strávníků
Na podzim vaří šéfové. Tak zní název projektu, který aktuálně probíhá v jídelně Fakultní nemocnice Olomouc. Po Romanu Paulusovi si vaření pro největšího zaměstnavatele v Olomouckém kraji vyzkoušel další známý český šéfkuchař Přemek Forejt.
PřečístZaměstnancům FN Olomouc uvaří další šéfkuchař – Přemek Forejt
Na další gastronomický zážitek s puncem soutěže MasterChef Česko se v rámci akce Na podzim vaří šéfové mohou těšit ve středu 25. října 2023 zaměstnanci FN Olomouc.
PřečístSvětový den výživy: Jezte pestře a pravidelně
Výživa je v dnešní době stále více řešeným tématem. Setkáváme se s ní na sociálních sítích, v různých videích a spoustě blogů. Určitě se shodneme na tom, že výživa hraje v našem životě významnou roli.
PřečístRoman Paulus pozval zaměstnance FN Olomouc na pikantní dýňové kari s cizrnou a kokosovým mlékem
Chilli papričky, zázvor, citronová tráva nebo limetkové lístky. I tyto ingredience bylo potřeba k přípravě pikantního menu, na které zaměstnance Fakultní nemocnice Olomouc pozval v pátek 8. září michelinský kuchař Roman Paulus.
PřečístZaměstnancům FN Olomouc uvaří oběd šéfkuchař Roman Paulus
PřečístDietní léčba diabetes mellitus 2. typu
Článek Mgr. Jany Křivánkové pro časopis Florence (přesměrováno na pdf)
PřečístPavilon G v areálu FN Olomouc se otevře veřejnosti. Co vše v něm naleznete?
Už v prvním červencovém týdnu začne sloužit klientům, pacientům a samozřejmě také zaměstnancům Fakultní nemocnice Olomouc nová budova označená písmenem G. Nachází se v sousedství parkovacích ploch P3 a P4 v bezprostředním sousedství přilehlé Hněvotínské ulice. Co všechno a od kdy v ní nově naleznete?
Přečíst