Aktuality
Svíčková, kuba, nebo candát? Zaměstnanci FN Olomouc si mohli vybírat vánoční menu
PřečístSvíčková, kuba, nebo candát? Na vánoční menu se můžete těšit 20. prosince
PřečístSvětový den diabetu: Dodržujte dietní opatření a hýbejte se!
Dnes si připomínáme Světový den diabetu – závažného chronického onemocnění, kterým ve světě trpí více než 170 milionů lidí.
PřečístTýden rizik malnutrice: Věnujte pozornost výživě!
PřečístZaměstnancům FN Olomouc uvaří další šéfkuchař – Jaroslav Klár
Akce Na podzim vaří šéfové, díky níž mohou zaměstnanci FN Olomouc ochutnat menu připravené podle receptur renomovaných kuchařů z Olomouce, vyvrcholí v úterý 14. listopadu.
PřečístKam nechodí Slunce, tam chodí lékař. Staré lidové moudro lze uchopit i z pohledu nutričního terapeuta. Jak?
PřečístVeganská strava může být prevencí civilizačních onemocnění, ale není vhodná pro všechny
PřečístPřemek Forejt „vyvařil“ rekord v nemocniční jídelně. Jeho kuře na paprice si objednalo 3113 strávníků
Na podzim vaří šéfové. Tak zní název projektu, který aktuálně probíhá v jídelně Fakultní nemocnice Olomouc. Po Romanu Paulusovi si vaření pro největšího zaměstnavatele v Olomouckém kraji vyzkoušel další známý český šéfkuchař Přemek Forejt.
Přečíst